Bericht voor Tweede Fase-leerlingen

Als voorbereiding op een vervolgstudie na De Willem is het erg belangrijk om Open Dagen te bezoeken en je aan te melden voor meeloop- en proefstudeerdagen. Wij verwachten dat je minimaal twee van deze momenten kiest. Op die manier proef je de sfeer op de hogeschool of universiteit en maak je kennis met de opleiding. Houd je wel aan de procedure die hiervoor geldt, zo moet je minimaal een week van te voren vrij vragen.

Geregeld komen leerlingen uit de bovenbouw te laat bij decaan mevrouw Jacobs vrij vragen voor een meeloop- of proefstudeerdag. Soms wordt het zelfs pas achteraf gemeld. Dat is niet toegestaan en niet werkbaar voor de verzuimadministratie.

Vandaar nog even duidelijk de procedure: wil je tijdens een schooldag vrij voor een meeloop- of proefstudeerdag, doe dat dan ruim van te voren (minimaal een week). Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of loop gewoon even langs (1e verdieping naast de bavo) en laat het weten. Meer informatie vind je hier.

Let op! Weet je al welke studie je gaat doen en heb je je al aangemeld? Vul dan dit formulier in. Dit is verplicht voor de afsluiting van je LOB.

 

 

← Terug naar het nieuwsoverzicht