Buddy’s gezocht voor brugklassers

Leerlingen uit havo 3 en vwo 4 opgelet! Vanaf schooljaar 2017/18 begint de leerlingenraad op CSG Willem van Oranje met een experiment waarvoor ze duo’s uit havo 4 en vwo 4 en 5 zoeken. Die worden ingezet bij een buddy-systeem voor brugklassers.

Een buddy-systeem houdt in dat je in een duo een groepje van 12 brugklassers begeleidt. Dit hoef je niet het gehele jaar te doen, de eerste drie maanden van het schooljaar heb je contact met het groepje. De manier waarop je dit doet, kan je aan de hand van een paar richtlijnen, zelf invullen. Het doel is om brugklassers een leuke en makkelijke overgang van de basisschool naar het middelbaar onderwijs te laten maken.

Heb je nog verdere vragen en/of interesse? Stuur dan een mail, met je naam, klas en naam mentor naar [email protected] een bericht naar Instagram (@leerlingenraadwvo) of spreek Laura Barni of Janessa Labeur van de leerlingenraad aan. Je kunt op dinsdagmiddag natuurlijk ook even binnenlopen bij de ruimte van de leerlingenraad op de tweede verdieping.

 

 

← Terug naar het nieuwsoverzicht