Burgemeester voor de klas

Burgemeester Servaas Stoop van Korendijk verzorgt donderdag 12 november twee gastlessen op onze school. In het kader van de ‘Week van Respect’ komt hij bij het vak maatschappijler/-geschiedenis spreken over respect, tolerantie en discriminatie. Burgemeester Stoop is een van de ambassadeurs van de Respect Education Foundation.

De Week van Respect wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. Het doel van de week van de Respect Education Foundation (REF) is werken aan een samenleving waar ruimte is voor iedereen, ongeacht afkomst, huidskleur, seksuele geaardheid of geloof.

Elkaar beter leren kennen is hiervoor een belangrijke voorwaarde. Dit initiatief wordt gedragen door docenten, leerlingen, schoolleiders, vrijwilligers en gemeenten, maar ook politici, sporters en artiesten.

CSG Willem van Oranje sluit graag aan bij de Week van Respect. Op onze school kun je jezelf zijn. Daar is een prettige leeromgeving voor nodig: een school waar je je thuis kunt voelen. Een school met aandacht voor elkaar en voor het individu.

← Terug naar het nieuwsoverzicht