Eindpresentatie Project Bresser

Afgelopen dinsdag hebben verschillende leerlingenteams uit de brugklas hun eindpresentatie mogen geven in aanwezigheid van ons Jetnetbedrijf Bresser, de betrokken docenten van het vak O&O (onderzoek en ontwerpen) en een jury bestaande uit 2 collega docenten en de heer Bresser zelf.

De opdracht was om na te denken over een nieuwe parkeervoorziening voor de CSG Willem van Oranje, waarbij onderzoek gedaan moest worden naar verschillende mogelijkheden van parkeren, naar de wensen van gebruikers en omwonenden, en de gevolgen voor het milieu.
Dit was de reden waarom er de laatste tijd zoveel leerlingen op de parkeerplaats en rond de school te vinden waren met rolmaat en aantekenschrift om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van de situatie.

De presentaties, veelal gemaakt in PowerPoint zagen er goed uit, sommige zelfs verduidelijkt met een maquette. Wij, als O&O docenten, maar ook het bedrijf zelf hebben genoten van de veelzijdigheid van ideeën en creativiteit van de oplossingen die aangedragen werden, en kijken alweer uit naar het volgende samenwerkingsproject.
Docenten O&O

← Terug naar het nieuwsoverzicht