Toneel- en muziekuitvoering

‘Julius was here’ is de titel van de vooorstelling die de toneelgroep van CSG Willem van Oranje van 19 t/m 21 april gaat opvoeren. Het is een hedendaags stuk dat de leerlingen zelf hebben geschreven. Uiteraard is ook de schoolband weer van de partij met passende nummers, waar hard aan is gewerkt.

De jaarlijkse schooluitvoering begint iedere keer om 19.30 uur, de zaal gaat een half uur eerder open. Kaartjes voor de voorstelling kosten € 2,00 in de voorverkoop en € 4,00 op de avond van de voorstelling.

De toneelgroep is na de herfstvakantie begonnen met het samenstellen van een eigen stuk en is nu druk met repeteren. Het wordt een humoristische voorstelling waarin het leven, de leraren en de leerlingen op een school in de Hoeksche Waard kritisch worden beschouwd. En er wordt met een knipoog gekeken naar Julius Caesar, hoe hij verleid werd door Cleopatra en verraden door Brutus. Omdat het verhaal zich afspeelt op school, zullen ook enkele al dan niet kenmerkende schoolse zaken de revue passeren. Ook wordt de alledaagse realiteit in de maatschappij niet geschuwd.

Ook de schoolband heeft volop gerepeteerd en dat gaat goed, weten kenners te melden. De nummers die ze spelen klinken steeds beter. Dat komt goed voor de jaarlijkse uitvoering. De schoolband bestaat uit: Gabri van den Boogert, Lea Olivier, Josje van Luik, Maarten Kruit, Thijs Dekker, Dominic Milder, Damian Petrus, José Wols, Rowyn van Wijnen, Tom ven der Linden en Floris Melieste.
Zij spelen ondermeer de volgende nummers:
Puple Rain – Prince
Treasure – Bruno Mars
Down Under – Men At Work
Love You More – Racoon
Another One Bites The Dust – Queen
← Terug naar het nieuwsoverzicht