Indeling brugklassen 2015-2016

Beste nieuwe brugklasser en ouder(s)/ verzorger(s),

Onlangs ontving je van ons een welkomstkaart met een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag op woensdag 3 juni. In deze kaart schreven we dat je voor deze dag nog een brief zou ontvangen met de klas waarin je bent ingedeeld.Helaas moeten we je melden dat de indeling van de klassen een vertraging heeft opgelopen.

De uitslag van de eindtoets brengt meer teweeg dan gehoopt. Als de score van deze toets hoger is dan het schooladvies dan is de basisschool verplicht om het advies heroverwegen. Dit betekent niet dat de school het advies hoeft aan te passen. Het advies is tenslotte gebaseerd op gegevens van meerdere jaren. Veel ouders hebben de afgelopen week contact opgenomen met CSG Willem van Oranje om te overleggen over een andere indeling. Wij mogen echter alleen afgaan op het advies van de basisschool.

Op woensdag 27 mei om 18.00 uur moeten alle veranderingen door de basisschool zijn gemeld. Pas dan kunnen we de indeling definitief maken. Je krijgt deze week nog een mail waarin in ieder geval staat op welke locatie we jou volgende week woensdag verwachten. Mogelijk sturen we je begin volgende week nog een brief met de klasindeling, In het uiterste geval maken we dat pas bekend op de kennismakingsmiddag zelf.

We zien ernaar uit je volgende week te ontmoeten!

Vriendelijke groeten,
B.M.C. Schuijlenburg, G.H. Kool en G. Andeweg
Conrectoren CSG Willem van Oranje

← Terug naar het nieuwsoverzicht