Inschrijven [email protected]!

Basisscholen in de Hoeksche Waard e.o. zijn onlangs per brief uitgenodigd hun leerlingen uit groep 8 op te geven voor [email protected]! Bij deze activiteit geven wij toekomstige brugklasleerlingen gelegenheid een ochtend of middag mee te draaien op onze school. Dat kan op beide locaties, dus op de mavo op Poortwijk en en havo/vwo op Zoomwijck.

De meeste scholen melden hun leerlingen als groep aan, waarbij de leerkracht ook aangeeft welk niveau de leerlingen willen volgen. Dat kan zijn mavo of (tweetalig) havo of vwo (atheneum/gymnasium). Op een van de dagen in week 5 of 6 van het nieuwe jaar worden de gastleerlingen ontvangen door onze huidige brugklassers die hen met de andere leerlingen meenemen van de een naar de andere les. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe het is om op De Willem te zitten en mee te draaien op onze school.

Het heeft onze voorkeur dat de leerlingen door hun leerkracht worden ingeschreven voor [email protected]! De ervaring leert echter dat niet alle scholen/leerkrachten meewerken aan deze activiteit. Ouders/verzorgers kunnen hun zoon/dochter ook zelf opgeven via dit formulier.

Meer informatie over onze Open Avond op de mavo, [email protected]! en de Informatieavond staat hier op de site.

 

 

← Terug naar het nieuwsoverzicht