Inschrijving culturele reis 2016 geopend

De commissie culturele reizen van de CSG Willem van Oranje organiseert in de voorjaarsvakantie van 2016 opnieuw een culturele reis voor leerlingen van Havo 5 en Atheneum 5 en 6. Dit keer is de keuze gevallen op Griekenland.

Griekenland heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de kunst, cultuur en architectuur van Europa en tijdens deze reis kom je in aanraking met één van de pijlers van de Westerse beschaving. In de Griekse hoofdstad Athene vind je belangrijke bezienswaardigheden uit de Griekse geschiedenis. We bezoeken in Athene natuurlijk de Acropolis met het fraaie Parthenon en we brengen een bezoek aan het splinternieuwe Acropolis Museum. In Thessaloniki en Meteora maken we ook kennis met de Byzantijnse geschiedenis. We zullen tijdens de reis ook aandacht geven aan de recentere geschiedenis van Griekenland. We denken dat deze reis een echt unieke gelegenheid biedt kennis te maken met Griekse oudheid. Een reis die je op eigen gelegenheid niet snel zult maken.

Wij willen leerlingen van harte uitnodigen aan deze reis deel te nemen. Indien je wilt meegaan dient dit formulier uiterlijk 5 juni a.s. te worden ingeleverd op het Tweede Fase secretariaat.

← Terug naar het nieuwsoverzicht