Lokaties
Hoofdvestiging Zoomwijck (havo/atheneum/gymnasium)
Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
Tel: 0186-634343

Nevenvestiging Poortwijk (mavo en mavo-havo brugklas)
Polderlaan 2
32651 ZA Oud-Beijerland
Tel: 0186-634345

Schoolgebouwen
CSG Willem van Oranje beschikt over twee schoolgebouwen, dit zijn de hoofdvestiging in Zoomwijck en het kleinere mavo-gebouw in Poortwijk, beide in Oud-Beijerland.

Op de hoofdvestiging zitten de leerlingen die havo, atheneum en gymnasium volgen. Het is een grote school met ruime lokalen, een grote aula, een lift voor leerlingen die moeilijk ter been zijn en een speciaal bèta-laboratorium waar je proeven kunt doen in het kader van de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie.

Op de nevenvestiging in Poortwijk zitten de mavo-leerlingen en de brugklassers met een mavo/havo-advies. Deze school is een stuk kleiner dan de hoofdvestiging. Dat heeft tot voordeel dat er, ook buiten de lessen, veel contact is tussen docenten en leerlingen. Iedereen weet zich gezien. De school heeft een centrale hal/aula en een lift.

Bereikbaarheid
Beide scholen zijn goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Bij beide locaties is een bushalte waar de speciale schoolbus van de vervoersmaatschappij aankomt en vertrekt. Dit is 10 minuten voor aanvang van het eerste en tweede uur en 10 minuten na afloop van de laatste lesuren.