Mavo, havo of vwo (atheneum en gymnasium)
Wij zijn een school voor mavo havo en vwo. Ga je het vwo of de havo volgen, dan doe je dat op onze locatie ‘Zoomwijck’ aan de Randweg. Een ruim gebouw met vaklokalen rondom lespleinen. Op vwo-niveau bieden we je atheneum of gymnasium. Het brugklasprogramma, het niveau van de vakken en het aantal lesuren dat je in het atheneum of het gymnasium krijgt, zijn gelijk. Binnen diezelfde lestijd krijg je na de brugklas in het gymnasium Grieks en Latijn als extra vakken.

De mavo-locatie ‘Poortwijk’ aan de Polderlaan is kleinschalig van opzet. Het is een modern en overzichtelijk gebouw met een goede sfeer. Heb je een mavo/havo-advies gekregen, dan kun je in de mavo/havo-brugklas starten op deze locatie.

Veel Nederlanders werken samen met mensen die een andere taal spreken. In Nederland, maar ook daarbuiten. Bij veel beroepen is Engels een belangrijke (tweede) voertaal. Wij bieden tweetalig havo, tweetalig atheneum en tweetalig gymnasium. De lessen worden daarbij gegeven in het Engels. Zo kun jij je goed voorbereiden op jouw toekomst. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de ‘normale’ havo of het ‘normale’ atheneum, waarbij er les wordt gegeven in het Nederlands. Laat je goed voorlichten over de mogelijkheden. Tweetalig onderwijs geeft je een voorsprong!

Wij staan voor leuk en goed onderwijs. Verschillende erkenningen tonen dat aan.

Erkenningen en samenwerkingen

 

 

 

 

 

 

Terug naar nieuwe brugklassers