Actueel

Informatie rekentoets

Belangrijke informatie voor havo 4 en -5 en vwo 5 en -6 leerlingen die deelnemen aan de rekentoets. Op 18 januari beginnen we met de officiële toets. Kijk goed naar onderstaande documenten om te weten op welke dag je hoe laat in welk lokaal moet zijn.

→ Lees verder

Inschrijving Informatieavond geopend

Zit je nu op de basisschool en wil je naar CSG Willem van Oranje? Schrijf je dan nu in voor onze Informatieavond op woensdag 14 februari op locatie Zoomwijck. Op deze avond staan de pijlers tweetalig onderwijs (tto), Bètatechniek en Betalab, Klassieke Cultuur/gymnasium en Kunst/Cultuur centraal, evenals de Sportklas.

→ Lees verder

Schrijf je in voor [email protected]!

Zit je in groep 8 en ben je benieuwd hoe het is om op CSG Willem van Oranje te zitten? Schrijf je dan in voor [email protected]! Dan kun je een dagdeel meelopen met onze brugklassers. De kans is groot dat jouw leerkracht je al met mede-leerlingen heeft aangemeld. Zo niet, dan kunnen je ouder(s)/verzorger(s) jou ook inschrijven.

→ Lees verder

Gevraagd: medewerking enquête

Esther van der Hoeven en Chimène Benningshof hebben voor hun profielwerkstuk terrorisme als onderwerp gekozen en richten zich op de vraag hoe mensen over terrorisme denken. Zij hebben daarvoor een enquête opgesteld en willen graag dat zo veel mogelijk mensen deze invullen. Je vindt de enquête hieronder.

→ Lees verder

Kluisjes leeg!

De nieuwe kluisjes worden in de kerstvakantie voorzien van plankjes. Dat betekent dat vrijdag a.s. de nieuwe kluisjes helemaal leeg moeten zijn.

→ Lees verder

Onderzoek online-kleding

Eindexamenleerling Daniëlle Hol onderzoekt voor haar profielwerkstuk het online-aankoopgedrag van kleding door meisjes en vrouwen. Willen jullie svp meedoen?

→ Lees verder

Bericht voor Tweede Fase-leerlingen

Als voorbereiding op een vervolgstudie na De Willem is het erg belangrijk om Open Dagen te bezoeken en je aan te melden voor meeloop- en proefstudeerdagen. Wij verwachten dat je minimaal twee van deze momenten kiest. Op die manier proef je de sfeer op de hogeschool of universiteit en maak je kennis met de opleiding. Houd je wel aan de procedure die hiervoor geldt, zo moet je minimaal een week van te voren vrij vragen.

→ Lees verder

Onderzoek time-management

Anne-Sophie van der Pligt en Max Lems hebben voor hun Profielwerkstuk een onderzoek opgesteld over time-management. Dit gaat over het plannen van leer- en huiswerk. Vriendelijk verzoek om deze enquête in te vullen, dan hebben zij het juiste materiaal voor hun onderzoek.

→ Lees verder

Inschrijven [email protected]!

Basisscholen in de Hoeksche Waard e.o. zijn onlangs per brief uitgenodigd hun leerlingen uit groep 8 op te geven voor [email protected]! Bij deze activiteit geven wij toekomstige brugklasleerlingen gelegenheid een ochtend of middag mee te draaien op onze school. Dat kan op beide locaties, dus op de mavo op Poortwijk en en havo/vwo op Zoomwijck.

→ Lees verder
Pagina 1 van 2412345...1020...»