Actueel

Start schooljaar en boeken halen

Op maandag 21 augustus is de start van het nieuwe schooljaar 2017-2018. Informatie over de jaaropening per leerjaar en het ophalen van de boeken vind je in bijgaand schema. Alles over de introductieweek voor onze nieuwe eerstejaars staat onder het kopje ‘Informatie nieuwe brugklassers’ in de fotocarrousel op deze pagina.

→ Lees verder

Kosten nieuw schooljaar

In dit bericht staan de kosten voor het nieuwe schooljaar 2017-2018 op een rij. De factuur voor deze kosten wordt in de eerste maand van het nieuwe schooljaar verstuurd.

→ Lees verder

Magister niet bereikbaar

Het Magister-programma is tijdens de vakantieperiode niet bereikbaar voor leerlingen en ouders/verzorgers. Vanaf 21 augustus 2017 werkt het programma weer.

→ Lees verder

Winnaars Malawi-actie

Wat een prachtig bedrag heeft de actie ‘Water voor Later’ voor Malawi opgeleverd. Dat is te danken aan de inzet van leerlingen en personeel op onze school, maar zeker ook aan de gulle sponsoren en natuurlijk de lotenkopers. Alle prijswinnaars zijn bekend.

→ Lees verder

O&O: moestuin voor ouderen

Bedenk een plan voor een gebouw aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland waar nu ouderensoos De Beijerkorf zit. Dat was de opdracht aan de brugklassers bij het vak Onderzoek & Ontwerpen. Het plan om een theehuis en moestuinen aan te leggen, met voor de ouderen kassen op poten, werd gekozen als winnend ontwerp.

→ Lees verder

Andere ingang a.u.b.

Maandag 12 juni start de grote verbouwing van de entree op locatie Zoomwijck. Vanaf dat moment is de hoofdingang niet toegankelijk voor bezoekers, leerlingen en personeel. Tijdens de verbouwing worden er twee andere ingangen gebruikt: de entree van de serre en de entree aan de zijkant van de aula.

→ Lees verder

Iets kwijt? Kom kijken

Ben je een jas kwijt? Je favoriete gymschoenen of die warme handschoenen? Alle gevonden voorwerpen liggen vandaag en morgen in de garderobe op Zoomwijck uitgestald op tafel. Woensdag 7 juni liggen er jassen en gymspullen, donderdag 8 juni de overige spullen. Kijk daarom even goed als je iets kwijt bent.

→ Lees verder

Jady vlogt over Girlsday

Goede herinnering aan Girlsday 2017? Of gewoon nieuwsgierig naar wat het inhoudt? Jady Garos uit V2C heeft tijdens de laatste Girlsday een vlog gemaakt die je hier kunt bekijken. 

→ Lees verder

Zumba Marathon: schrijf je in!

Dinsdag 30 en woensdag 31 mei kun je je opgeven voor de Zumba Marathon! Dit is één van de grote evenementen op 13 juni tijdens de actie Water voor Later tbv Malawi. Kom letterlijk in beweging! Doe mee en schrijf je in tijdens de pauzes op het lesplein Aardrijkskunde.

→ Lees verder

Goede score voor Jens

Felicitaties voor Jens Grootenboer (V2D) die onlangs bij The Big Challenge de hoge score van 321,25 punten behaalde. Hij hoort daarmee bij de 30 beste scholieren van Zuid-Holland en staat op nummer 67 in heel Nederland. Een knappe prestatie gezien de in totaal 7000 deelnemers die aan deze online English contest hebben deelgenomen.

→ Lees verder
Pagina 1 van 2112345...1020...»