Actueel

Rooster boeken inleveren

Maandag 3 juli is het moment om je lesboeken van dit schooljaar in te leveren en je rapport op te halen. Kijk svp goed op bijgaand rooster voor Poortwijk én Zoomwijck waar je hoe laat wordt verwacht. Voor een goed verloop van de boekeninname is het heel belangrijk dat je het rooster volgt.

→ Lees verder

Winnaars Malawi-actie

Wat een prachtig bedrag heeft de actie ‘Water voor Later’ voor Malawi opgeleverd. Dat is te danken aan de inzet van leerlingen en personeel op onze school, maar zeker ook aan de gulle sponsoren en natuurlijk de lotenkopers. Alle prijswinnaars zijn bekend.

→ Lees verder

O&O: moestuin voor ouderen

Bedenk een plan voor een gebouw aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland waar nu ouderensoos De Beijerkorf zit. Dat was de opdracht aan de brugklassers bij het vak Onderzoek & Ontwerpen. Het plan om een theehuis en moestuinen aan te leggen, met voor de ouderen kassen op poten, werd gekozen als winnend ontwerp.

→ Lees verder

Andere ingang a.u.b.

Maandag 12 juni start de grote verbouwing van de entree op locatie Zoomwijck. Vanaf dat moment is de hoofdingang niet toegankelijk voor bezoekers, leerlingen en personeel. Tijdens de verbouwing worden er twee andere ingangen gebruikt: de entree van de serre en de entree aan de zijkant van de aula.

→ Lees verder

Boeken naar mediatheek

Vriendelijk verzoek aan de (eindexamen)leerlingen: als je thuis nog leesboeken van de mediatheek tegenkomt, wil je die dan alsjeblieft inleveren? De mediatheek neemt ze graag weer in ontvangst. Alleen zo kan de mediatheek de collectie voor andere leerjaren op orde houden.

→ Lees verder

Iets kwijt? Kom kijken

Ben je een jas kwijt? Je favoriete gymschoenen of die warme handschoenen? Alle gevonden voorwerpen liggen vandaag en morgen in de garderobe op Zoomwijck uitgestald op tafel. Woensdag 7 juni liggen er jassen en gymspullen, donderdag 8 juni de overige spullen. Kijk daarom even goed als je iets kwijt bent.

→ Lees verder

Jady vlogt over Girlsday

Goede herinnering aan Girlsday 2017? Of gewoon nieuwsgierig naar wat het inhoudt? Jady Garos uit V2C heeft tijdens de laatste Girlsday een vlog gemaakt die je hier kunt bekijken. 

→ Lees verder

Zumba Marathon: schrijf je in!

Dinsdag 30 en woensdag 31 mei kun je je opgeven voor de Zumba Marathon! Dit is één van de grote evenementen op 13 juni tijdens de actie Water voor Later tbv Malawi. Kom letterlijk in beweging! Doe mee en schrijf je in tijdens de pauzes op het lesplein Aardrijkskunde.

→ Lees verder

Goede score voor Jens

Felicitaties voor Jens Grootenboer (V2D) die onlangs bij The Big Challenge de hoge score van 321,25 punten behaalde. Hij hoort daarmee bij de 30 beste scholieren van Zuid-Holland en staat op nummer 67 in heel Nederland. Een knappe prestatie gezien de in totaal 7000 deelnemers die aan deze online English contest hebben deelgenomen.

→ Lees verder

Nieuw snackonderzoek

Onlangs is jullie medewerking gevraagd om een enquête over snackgedrag in te vullen. Er is er weer één, want Lotte, Lotte, Edwin en Julia uit V2E zijn voor het vak Onderzoek & Ontwerpen ook bezig met zo’n onderzoek en vragen jullie medewerking. Klik voor de juiste link dit bericht aan.

→ Lees verder
Pagina 1 van 2212345...1020...»