Actueel

Aanmeldingsformulier 2018-2019

Het huidige schooljaar is nog in volle gang, maar we kijken ook al vooruit naar het nieuwe schooljaar. En naar nieuwe leerlingen! Heb jij de keuze gemaakt voor CSG Willem van Oranje? Wat leuk! Je bent van harte welkom! Het aanmeldingsformulier vind je hieronder.

→ Lees verder

Examentraining Lyceo

De cijfers van de schoolexamens periode 2 zijn bekend. Is er een vak waar je minder goed voor staat? CSG Willem van Oranje organiseert, in samenwerking met Lyceo, examentrainingen op school die je voorbereiden op je Centraal Examen. Deze trainingen worden tegen sterk gereduceerd tarief aangeboden.

→ Lees verder

Foto’s kerstgala

Het Kerstgala bij Alcazar Events is al weer een tijd geleden, maar de foto’s die Mary Romijn heeft gemaakt zijn nu beschikbaar. Klik op de link hieronder voor een terugblik in kerstsfeer.

→ Lees verder

Valentijnsactie Leerlingenraad

Het is inmiddels traditie dat de Leerlingenraad op Zoomwijck en Poortwijk een Valentijnsactie houdt. Dus ook dit jaar. Op Poortwijk kun je je (stille) liefde verrassen met een roos, op Zoomwijck met een ballon. De opbrengst van de actie is voor het goede doel.

→ Lees verder

[email protected]! mét brandalarm

Drie lesuren meedraaien op de middelbare school is voor een leerling uit groep 8 een spannende onderneming. Al went het ook heel snel. Vandaag hebben we de eerste 85 gastleerlingen ontvangen op beide locaties van onze school. Op locatie Zoomwijck ging geheel onverwacht het brandalarm af en werd iedereen naar buiten gedirigeerd.

→ Lees verder

Lunchpauzeconcert op 6 februari

Het derde Lunchpauzeconcert van dit schooljaar is weer in aantocht. Dinsdag 6 februari is er weer een muzikale lunchpauze in de aula op Zoomwijck. Doe mee en schrijf je in!

→ Lees verder

Informatie rekentoets

Belangrijke informatie voor havo 4 en -5 en vwo 5 en -6 leerlingen die deelnemen aan de rekentoets. Op 18 januari beginnen we met de officiële toets. Kijk goed naar onderstaande documenten om te weten op welke dag je hoe laat in welk lokaal moet zijn.

→ Lees verder

Gevraagd: medewerking enquête

Esther van der Hoeven en Chimène Benningshof hebben voor hun profielwerkstuk terrorisme als onderwerp gekozen en richten zich op de vraag hoe mensen over terrorisme denken. Zij hebben daarvoor een enquête opgesteld en willen graag dat zo veel mogelijk mensen deze invullen. Je vindt de enquête hieronder.

→ Lees verder
Pagina 1 van 2412345...1020...»