Licht- en geluidsmensen gezocht

Heb je (een beetje) verstand van techniek en zit jij graag aan de knoppen? Meld je dan aan voor licht- en geluidsregistratie op De Willem. De vaste crew heeft nieuwe mensen nodig nadat een aantal van hen examen heeft gedaan.

Een goed Open Podium, een mooie toneelavond en een vlot verlopende informatieavond zijn allemaal afhankelijk van goed licht en geluid. Op De Willem wordt dat al sinds jaar en dag geregeld door een vaste groep leerlingen. Deze crew staat onder leiding van D. Meulmeester, de conciërge, maar werkt verder heel zelfstandig.

Weet je nog niet zoveel van deze techniek, maar wil je het graag leren? Meld je toch aan, dan word je opgeleid. Als je deel uitmaakt van de licht- en geluidscrew kies je voor een uitdagende klus, waar je erg veel leert. Een aantal leerlingen dat in het verleden actief was, is er professioneel in doorgegaan. Na een studie licht- en geluidstechniek hebben zij er nu werk in gevonden. Ook de mavo-leerlingen worden van harte uitgenodigd.

Voor meer informatie kun je terecht bij muziekdocent A. de Jonge. Aanmelden kan bij de muziekdocenten P. van Belle, A. Campfens, A. van Wanrooy en A. de Jonge.

← Terug naar het nieuwsoverzicht