Snowworld Zoetermeer Klas 1 en 2

Op dinsdag 10 februari 2015 organiseert de “De Willem” een uitje naar Snowworld voor leerlingen uit klas 1 en 2. Hier kun je onder begeleiding skiën of snowboarden.

Wij vertrekken deze dag om 13.30 uur van de parkeerplaats bij school (Zoomwijk of Poortwijk.)
In de week van vertrek staat de busindeling op onze website. Kijk van te voren dus even in welke bus je zit. We delen iedereen in bij zijn eigen klas, van bus wisselen is niet mogelijk.

We arriveren rond 14.30 uur. Eerst gaan wij spullen passen voor we de baan op gaan. Op het inschrijfformulier geef je aan of je beginner of gevorderd bent. Op de baan kan het zijn dat je door de leraar naar een andere groep wordt doorgestuurd. Geef dus het juiste niveau aan!!!

Om 15.00 uur gaan we de baan op. Hier krijg je 1,5 uur les/begeleiding het laatste half uur mag je zelfstandig skiën /snowboarden. Om 17.00 uur moet je van de baan af en je weer gaan omkleden.

Om 17.30 uur vertrekken de bussen weer vanaf de parkeerplaats. Zorg ervoor dat je uiterlijk om 17.25 uur bij de bus bent. Je stapt weer in dezelfde bus als op de heenweg. Om ongeveer 19.00 uur zijn we weer terug bij school. Indien door jouw toedoen de bus te laat vertrekt zullen we de kosten hiervan bij jou in rekening brengen.

De kosten voor deze dag zijn   € 30,00. Op 13 , 14 en 15 januari a.s. kun je je inschrijven voor dit superleuke uitje. Hiervoor kom je in de eerste pauze naar het lesplein aardrijkskunde/CKV (locatie Zoomwijck) of bij je docent BO (locatie Poortwijk) en lever je het inschrijfformulier in samen met € 30,00. Annuleren kan daarna alléén als je ziek bent of bij andere serieuze zaken. Je kunt je annulering doorbellen tot en met 5 februari op 0186-634347. Daarna kun je bellen naar 06-41625353. Zonder geldige reden krijg je GÉÉN geld terug!!

Let op: vul het inschrijfformulier online in en print het uit, dus NIET op verzenden klikken. Lever het inschrijfformulier samen met € 30,00 in op één van de inschrijfdagen.

Namens de organisatie, E.J.Koudstaal ([email protected])

Busindeling Snowworld 2015

← Terug naar het nieuwsoverzicht