Wij dagen je graag uit. Daarom willen we genoeg te bieden hebben voor leerlingen met heel verschillende interesses. Ben je sportief? Wil je je nu al voorbereiden op een internationale toekomst? Vind jij techniek fantastisch? Hou je van muziek, toneelspelen of heb je een andere liefde, bijvoorbeeld voor kunst of cultuur? Bij ons krijg je volop de kans jezelf te ontwikkelen.

Dat kan onder meer met:

Tweetalig onderwijs, Anglia & Cambridge
Engels is dé wereldtaal. Een goede beheersing van het Engels is dus nuttig voor iedereen met een internationale blik; zeker voor diegenen die straks in het buitenland verder willen studeren.

Bètatechniek en Bètalab
De techniek is een brede sector met veel mogelijkheden voor een mooie carrière. Met onze pijler Bètatechniek en in ons modern ingerichte Bètalab maak je kennis met deze boeiende wereld.

Onderzoek en ontwerpen
Koppel jij creativiteit aan technisch inzicht? Dan kun je met allerlei projecten aan de slag om dat talent nog verder te ontwikkelen.

Klassieke cultuur
De klassieke oudheid heeft grote invloed gehad op hoe wij in onze westerse cultuur denken en leven. Jezelf verdiepen in de klassieke cultuur is dus veel meer dan terugkijken; het geeft je een rijkere blik op de wereld om je heen.

Kunst/Beeldend
Kunst is van en voor iedereen. Het roept gevoelens op en verbindt mensen. In deze pijler maak je kennis met de kracht van (beeldende) kunst en krijg je alle ruimte om jezelf uit te drukken.

Internationale oriëntaties en internationale uitwisselingsprojecten
De wereld wordt steeds kleiner, omdat we vanuit alle hoeken van de wereld contact met elkaar hebben. Dat betekent niet automatisch dat we elkaar goed leren kennen. Toch is dat wel belangrijk, omdat ons leren, werken en leven steeds internationaler wordt en we met steeds meer talen en culturen te maken krijgen.

Talenturen Sport, Theater, Science, Lifestyle en Art en Design & Media
Tijdens de talenturen kun je uitgebreid kennismaken met vakgebieden die interessant of gewoon heel leuk zijn. Zo kom je er achter waar jouw talenten liggen.

 

Terug naar nieuwe brugklassers