Verificatie-mails Magister

Bij de laatste update van Magister is de verificatie ‘email voor alle gebruikers’ ingebouwd. Ook vanuit Magister ontvangt u automatisch mail hierover. Helaas blijft Magister daar, ook na het uitvoeren van de verificatie, nog mails over sturen. Magister is hiervan op de hoogte en werkt aan een oplossing.

Als CSG Willem van Oranje hebben wij er bij Magister op aangedrongen het mogelijk te maken deze verificatie zelf aan of uit te zetten. Daar moet nog antwoord op komen. Tot die tijd vragen wij u om begrip voor deze situatie.

Bij de update, versie 6.1.2, van Magister6 krijgen leerlingen en ouders bij het inloggen een nieuw scherm te zien. Hierin wordt gevraagd het e-mailadres en het mobiele nummer te controleren en eventueel aan te passen. Hierna zal er een e-mail worden gestuurd naar het geregistreerde e-mailadres met daarin een link. De gebruiker kan deze link aanklikken en hiermee de gegevens verifiëren. Komt het mailtje niet aan of klikt de gebruiker niet binnen 24 uur op de link, dan zal bij een volgende keer inloggen de vraag opnieuw worden gesteld.

 

← Terug naar het nieuwsoverzicht